top of page

Wij helpen startende en gevestigde ondernemers graag op weg door middel van de onderstaande aanbiedingen. Bekijk de aanbiedingen die op dit moment gelden en neem bij vragen direct contact op via het formulier of bel ons op +31 (0) 6 31 84 25 87 39. Wij helpen je graag verder!
Ondernemers opgelet: vrijwel alle kantoorpanden groter dan 100m2 moeten per 1 januari 2023 beschikken over een energielabel C of hoger (A of B). Uit cijfers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland blijkt dat meer dan de helft van de kantoren hier nog niet aan voldoet.


De Nederlandse vereniging van Banken heeft onlangs de campagne 'Alle seinen staan op groen’ gelanceerd en de banken willen met deze campagne ondernemers actief motiveren om samen met hun bank stappen te zetten voor het verduurzamen van hun bedrijf. Check de mogelijkheden die banken in jouw specifieke geval bieden.


Uiteraard staat BrisQ Business Boost klaar in het geval dat de banken een ondernemingsplan/financiële prognose willen zien voor het terugbetalen van de leningen tbv de verduurzaming.

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in via www.brisqbusinessboost.nl of stuur een mail naar connect@brisqbusinessboost.nl
Een financieel plan is essentieel voor een startend/klein bedrijf. Het is een routekaart, een richtlijn, een herinnering aan wat jouw doelen zijn. Het maakt de kosten voor het behalen van de beoogde doelen inzichtelijk en zoekt naar manieren om deze kosten te beheersen. Het is zo belangrijk dat investeerders en bankiers niet eens een afspraak met een onderneming zullen maken als er geen financieel plan is opgesteld.


Een financieel plan helpt ondernemers precies te zien wat er gebeurt door de gegevens te bekijken en te analyseren. Kortom, elke eigenaar van een startend/klein bedrijf moet een goed doordacht financieel plan hebben en de voortgang regelmatig afzetten tegen het plan om te bepalen of de onderneming in de juiste richting gaat of dat er maatregelen nodig zijn om bij te sturen.


Bij BrisQ Business Boost komen wij veel ondernemers tegen die een ontzettend goed concept of idee hebben, maar tegelijkertijd ook moeite hebben om het concept cijfermatig goed uit te werken. Onze expertise ligt precies op dit vlak, dus ben jij een ook zo een ondernemer? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op of plan direct een gratis adviesgesprek in via

bottom of page