top of page
  • Foto van schrijverPatrick Kanebrugge

Leningdocumentatie: neem het goed door!

Sta jij op het punt om een financiering aan te gaan voor jouw onderneming? Let dan goed op de kleine letters! Dit klinkt als een open deur, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen.


Wij spreken regelmatig ondernemers die na het aangaan van een financiering tegen obstakels aanlopen. Zo kwam er laatst een ondernemer bij ons die een microkrediet bij Qredits vroegtijdig wilde aflossen. In de leningsdocumentatie was er geen verwijzing naar een boete bij vroegtijdig aflossen, maar wel een verwijzing naar de algemene voorwaarden. Laat daar (in de algemene voorwaarden) nou net een artikel staan over boete bij vroegtijdig aflossen!


Dit soort problemen kan je als ondernemer voorkomen door alles zelf aandachtig te lezen, maar wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen de "financiële taal" spreekt. Denk er als ondernemer dan ook aan om bijvoorbeeld een andere partij in te schakelen voor het doorspitten van de documentatie. Bij BrisQ Business Boost doen wij dit regelmatig en we helpen jou graag!


Sta jij op het punt om een financiering aan te gaan voor jouw onderneming, neem dan vandaag nog contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

bottom of page